Welkom bij Buijsman Belastingadviseurs.

Buijsman Belastingadviseurs is een maatschap die wordt gevormd door twee belastingadviseurs:
mr. E.N.T. (Edwin) Buijsman en mr. D.B.M. (Desiree) Buijsman.

Wij houden ons met name bezig met het adviseren en begeleiden van ondernemers en particulieren bij de meer complexe belastingzaken. U kunt hierbij denken aan begeleiding bij vastgoedtransacties, bedrijfsoverdracht, fusies en overnames, de keuze van een rechtsvorm, financiële- en estateplanning, belastingcontroles en het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures.

Bij al deze onderdelen geldt in de regel dat er maar één kans bestaat en het dus ook in één keer goed moet gaan. Gedegen advisering en begeleiding is daarbij onontbeerlijk. Omdat wij, naast de noodzakelijke opleidingen, kunnen buigen over in totaal meer dan 30 jaar relevante ervaring bij gerenommeerde belastingadvieskantoren, zijn wij in staat de hoogwaardige advisering en begeleiding te bieden die u nodig heeft. En dat tegen scherpe tarieven die altijd vooraf met u worden afgestemd.

Uiteraard kunnen wij ook de jaarlijkse aangiften met bijbehorende werkzaamheden voor u verzorgen. Hiervoor rekenen wij vaste tarieven, die u elders op de website kunt vinden.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een heldere, praktische en resultaatgerichte aanpak op kwalitatief hoog niveau. Ellenlange memo’s hoeft u bij ons niet te verwachten. Wel concrete begeleiding in de met u afgesproken vorm en binnen de met u afgesproken termijnen. 

Wij houden ons overigens niet bezig met werkzaamheden die op het terrein van de accountant liggen, noch zijn wij gelieerd aan een accountantskantoor of een andere zakelijke dienstverlener. Dat maakt ons bij uitstek de partij voor een second opinion of wanneer u accountancy en (fiscale) advisering wil scheiden, zonder afscheid te hoeven nemen van uw huidige accountant.

Ons kantoor is gevestigd in Alkmaar op een goed bereikbare, representatieve locatie met voldoende parkeergelegenheid.

“UW NACHTRUST IS ONZE ZORG”