Buijsman Belastingadviseurs is in 2007 opgericht door Edwin Buijsman (1968) en Desiree van Kuilenburg (1972). Beide zijn universitair opgeleide fiscaal juristen, die voor de oprichting bij verschillende gerenommeerde advieskantoren hebben gewerkt. Beide hebben jarenlange ervaring in de nationale en internationale adviespraktijk en zijn gewend verder te kijken dan het fiscale vraagstuk alleen.

De handelswijze van het kantoor kenmerkt zich door een heldere, transparante, praktische en resultaatgerichte aanpak met betrekking tot de werkzaamheden en de tarieven. Ellenlange memo’s hoeft u bij ons niet te verwachten. Wel concrete begeleiding in de met u afgesproken vorm en binnen de met u afgesproken termijnen.

Buijsman belastingadviseurs adviseert particulieren, midden- en kleinbedrijf en grote ondernemingen. Daarnaast adviseren wij accountants, administratiekantoren, notarissen en advocaten.

Wij zijn niet gelieerd aan een accountantskantoor of andere zakelijke dienstverlener. Dat maakt ons bij uitstek de partij voor een second opinion of wanneer u accountancy en fiscale advisering wil scheiden zonder afscheid te hoeven nemen van uw huidige accountant.

“UW NACHTRUST IS ONZE ZORG”